Kuukauden vinkkaus

Elokuun tuotevinkki Nuts about nature maapähkinävoi

Elokuun kuukauden vinkkaus on Nuts About Naturen maapähkinävoi Crunchy. Maapähkinävoin on löytänyt Justus on Prismasta edulliseen hintaan 2,09€. Maapähkinävoita on saatavilla vaihtuvasti S-ryhmän myymälöistä. Kiitokset Justukselle tästä herkullisesta vinkkauksesta!

Kuukauden vinkkaus | Vinkkaajan arvio tuotteesta Aivan loistava maapähkinävoi. Maapähkinävoin suurkuluttajana olen testannut lähes jokaisen Suomen kaupoista löytyvän maapähkinävoin. Maailmalla asuneena – jossa valikoimat ovat merkittävästi suuremmat – olin myös aika “vaativa” maapähkinävoiden suhteen. Otin kuitenkin tämän “halpiksen” kerran testiin ja suureksi yllätykseksi ko. tuote oli ylivoimaisesti paras kotimaisista kaupoista löytyvä maapähkinävoi ja pesee heittämällä tuplasti kalliimmat tuotteet. Näitä kuluu keskimäärin purkki per viikko eikä loppua näy.

Alkuperäisen vinkkauksen löydät täältä.

katkoviiva

Kuukauden tuote Lacto Line pesuneste

Heinäkuun kuukauden vinkkaus on Lacto Line Pesuneste. Vinkkaajamme Krisse on bongannut tuotteen Prismasta hintaan 2,45€. Pesunestettä on saatavilla lisäksi muun muassa Vegekaupasta ja Tokmannilta. Kiitos Krisselle hyvästä vinkkauksesta!

Kuukauden vinkkaus | Vinkkaajan arvio tuotteesta
Tämä on erinomainen monikäyttötuote. Pesee hyvin ja hellästi, iho ei tunnu kuivalta pesun jälkeen. Toimii myös atooppiselle iholle. Itse käytän vartalon ja kasvojen pesuun ja mieheni vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun 🙂 Iso plussa kotimaisuudesta ja vegaanisuudesta. Pesunesteestä löytyy myös eläinkokeettomien tuotteiden Leaping Bunny -merkki!

Alkuperäisen vinkkauksen löydät täältä.

Lacto Line pesunesteen omille sivuille.

katkoviiva

kuukauden tuote, kesäkuu, Biozell, Theraupetic öljyhoito, hoitoaine

Kesäkuun kuukauden vinkkaus on Biozell Professional öljyhoito. Vinkkaajamme Emilia on löytänyt tämän luottotuotteensa Halpahallista hintaan 4,89€. Öljyhoitoa on saatavilla myös esimerkiksi Tokmannilta ja Prismasta. Kiitos Emilialle vinkkauksesta!

Kuukauden vinkkaus | Vinkkaajan arvio tuotteesta
Hoitoaine on aivan mieletön hinta-laatusuhteeltaan! Olen aiemmin käyttänyt vastaavaa tuotetta apteekista ja kampaamosta ostettuna (Sim Sensitive 4), mutta maksanut kolme kertaa enemmän. Aivan loistava tuote. Plussaa kotimaisuudesta ja hajusteettomuudesta. Hoitoaineen kanssa olen käyttänyt Biozell Professional Theraupeutic shampoota. Tätä voi käyttää normaalisti suihkussa käydessä ja haudehoitona. Hoitoaine vähentää välittömästi hiuspohjan hilseilyä, ja kutinaa. Siitä tulee ihanan viileä olo päänahkaan. Välillä kun käytän muita tuotteita, ja huomaan että päänahka alkaa kutiamaan, niin kerta tätä riittää ja kutina on poissa!

Alkuperäisen vinkkauksen löydät täältä.

Biozell Professional öljyhoidon omille sivuille.