FAQ

1. Mikä on Edukkaasti.fi?

Edukkaasti.fi on verkkosivusto, jossa yksityiset henkilöt voivat ilmoittaa hyväksi havaituista ja edullisista tuotteista. Tieto on näin kaikkien saatavilla ja muut löytävät helpommin tiensä hyville ja edullisille ostoksille. Edukkaasti.fi avulla jokainen meistä voi elää laadukkaammin mutta edullisesti.

2. Mitä tarkoitetaan vinkkaamisella?

Vinkkaamisella tarkoitetaan vinkkiä edullisesta ja hyvästä tuotteesta, jonka jokainen sivuillamme vierailija voi ilmoittaa.

3. Miten voin vinkata edullisen tuotteen sivuilla?

Voit kätevästi ilmoittaa vinkistäsi täällä. Ohjeet vinkkauksen tekemiseen löydät täältä.

4. Milloin vinkkaamani tuote päivittyy sivuille?

Tuote ilmestyy sivuillemme mahdollisimman pian vinkkaamisesta. Edukkaasti.fi ylläpito tarkistaa vinkkisi ja julkaisee sen viimeistään vuorokauden kuluttua vinkkaamisesta.

5. Voinko itse arvioida jo vinkattuja tuotteita?

Toki, jokaisen jo vinkatusta tuotteesta voit tehdä oman arviosi tuotesivun kohdassa “Arviot”. Ohjeet vinkkauksen tuotearvosteluun löydät täältä.

6. Mitä jos haluan korjata vinkkaukseni tietoja tai en halua, että arviotani julkaistaan?

Tässä tapauksessa olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@edukkaasti.fi.

7. Voinko vinkata mitä tahansa tuotetta?

Edukkaasti.fi ylläpito arvioi vinkkauksen sopivuudesta sivuillemme. Edukkaasti.fi pidättää oikeuden olla julkaisematta epäsopivaksi katsomaansa sisältöä, kuten rasistista tai loukkaavaa sisältöä sisältäviä tuotteita ja arviointeja. Emme myöskään julkaise vinkkauksia vaatteista niiden kausiluontoisuuden takia.

8. Voinko vinkata palvelua?

Valitettavasti palveluita ei ole mahdollista vinkata sivuillamme.

9. Voinko ilmoittaa sähköpostiosoitteeni turvallisesti?

Kyllä voit, sivustollamme on käytössä SSL-sertifikaatti. SSL-sertifikaatin avulla saadaan salattua yhteys nettisivuilla kävijän ja palvelimen välillä. Kun muodostettu yhteys on salattu, ulkopuoliset eivät pääse vakoilemaan sivuille antamaasi tietoa, esimerkiksi sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoitteesi tulee ainoastaan Edukkaasti.fi käyttöön, emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

10. Eikö edullisten tuotteiden suosiminen ole epäeettistä? Mistä tiedätte, että vinkatut tuotteet ovat eettisesti valmistettuja?

Eettisyys on meille tärkeää. Emme kuitenkaan voi tarkistaa jokaisen meille vinkatun tuotteen alkuperää. Tuotteet ovat pääsääntöisesti suomalaisista marketeista, myymälöistä ja verkkokaupoista ostettuja tuotteita, jolloin oletamme tuotteiden olevan kestävästi tuotettuja. Mikäli on syytä epäillä, että vinkattu tuote on eettisesti arveluttava, arvioimme tuotteen tapauskohtaisesti. Hinta, laatu ja eettisyys eivät aina kulje käsi kädessä. Edullinenkin tuote kestää yleisesti ottaen eettisen tarkastelun siinä missä kalliimmat tuotteet, joissa usein joutuu maksamaan brändistä.

11. Tekeekö Edukkaasti.fi yhteistyötä esimerkiksi kauppaketjujen kanssa?

Emme tee yhteistyötä kolmansien tahojen, kuten kauppaketjujen ja yksittäisten yritysten kanssa. Vinkkaukset ja tuotearviot perustuvat yleisömme omiin kokemuksiin ja suositteluihin. Verkkosivujen muu sisältö on niin ikään toteutettu ilman kolmansien osapuolten välitöntä vaikutusta. Sivuston tarkoitus on tuoda ihmisten tietoisuuteen edullisia ja laadukkaita tuotteita puolueettomasti.

VÄLI

VINKKAA EDULLISET SUOSIKKISI TÄÄLLÄ